Създадохме „Миява“ от любов към природата, естественото и истинското, подбрахме най-висококачествените продукти и с много въображение направихме нашата уникална по рода си, изцяло натурална козметика – специално за Вас, защото знаем, че красотата идва отвътре, когато сме здрави.

Стремим се да направим живота Ви по-цветен. За това нашите продукти са изработени ръчно от нас – с много внимание и любов. Държим на качеството и на всеки детайл, за да може да получите най-доброто от природата и да останете в хармония с нея. Продуктите ни не са тествани върху животни и са екологично чисти, много от които са веган.

Вярваме, че можем да Ви помогнем да се събуждате с усмивка, като внесем малка промяна в ежедневието Ви с нашите лични рецепти и много любов. Поради забързания начин на живот, често не остава време човек да избере най-доброто за себе си. Ние се различаваме от масовите производители и знаем, че всеки има нужда от специална грижа за своята кожа. За това Ви предоставяме нашата гама козметични продукти и обещаваме, че ще останете доволни от даровете на природата!